Bàsquet
Esports Bàsquet 16/08/2011

L'extècnic del Joventut Pep Clarós entrenarà la propera temporada al Canadà

Clarós ha estat el segon entrenador de la Penya les tres últimes temporades i ara dirigirà el Halifax Rainmen que competeix en la National Basket League (NBL)

Redacció
1 min
Pep Clarós era el segon entrenador del Joventut

BarcelonaL'entrenador català Pep Clarós dirigirà la temporada que ve l'equip canadenc del Halifax Rainmen que competeix en la National Basket League (NBL) on participen vuit equips canadencs.

El segon entrenador del Joventut de Badalona durant les tres últimes temporades ha fitxat per l'equip del Halifax gràcies a la recomanació del director general del Toronto Raptors, Maurizio Gherardini, segons han informat fonts pròximes al tècnic.

Clarós, de 42 anys, viatjarà dijous que ve al Canadà per ser presentat i estar present en el draft de jugadors de la NBL.

El tècnic català alternarà la banqueta del Halifax Rainmen amb la de la selecció nacional de Mèxic, la qual ja va dirigir l'estiu passat en diferents tornejos organitzats per la FIBA.

Pep Clarós ha entrenat a diferents equips de Veneçuela i Mèxic i en el seu moment va ser seleccionador del Salvador. També ha dirigit a conjunts europeus de Portugal i Holanda.

stats