ACB
Esports Bàsquet 04/04/2011

Pete Mickeal no estarà recuperat fins al mes d'agost

El jugador està recuperat del tromboembolisme pulmonar, però el problema és que l'aler ha de continuar medicant-se amb anticoagulants durant un mes i mig

àlex Gozalbo
1 min
Pete Mickeal, Joan Carles Navarro i Gianluca Basile.

BarcelonaDissabte el representant de Pete Mickeal, David Carro, va explicar a través de Twitter que el tromboembolisme pulmonar del jugador ha desaparegut. La notícia és molt positiva, ja que vol dir que l'afecció ha quedat enrere, però no implica que l'aler pugui tornar a competir aquesta mateixa temporada. El corrent sanguini de Mickeal s'està normalitzant i, a més, el genoll del jugador del Regal Barça està en perfecte estat.

El problema, segons publica aquest dilluns el diari ARA, és que l'aler ha de continuar medicant-se amb anticoagulants durant un mes i mig. Això crea un estat que afavoreix les hemorràgies i impossibilita la seva participació en qualsevol exercici que tingui risc de contacte. El nord-americà s'anirà incorporant als entrenaments amb normalitat. Pot córrer, treballar al gimnàs i fer llançaments, però encara haurà d'evitar les situacions de cinc contra cinc ja que, si rebés un cop, el risc d'hemorràgia és molt gran.

L'última oportunitat que el Regal Barça tindria per inscriure Pete Mickeal és 20 hores abans de començar els play-off de l'ACB, previstos per al 19 de maig. Arribat aquest punt els metges consideren molt improbable que la densitat de la seva sang sigui la normal. Del que no hi ha dubtes, però, és de la seva recuperació per competir amb normalitat la pròxima temporada.

De fet, el jugador ha escrit al blog que actualitza a Hoops Hype, que no estarà completament recuperat fins al mes d'agost.

stats