Lliga Endesa
Esports Bàsquet 26/09/2011

Pete Mickeal, quatre tatuatges i una manera de viure

La vida del jugador del Barça Regal, que va quedar marcada pel suïcidi del seu cosí i el pas per la presó del seu germà, es resumeix en quatre tatuatges que porta amb orgull

àlex Gozalbo
1 min
Pete Mickeal.

BarcelonaPete Mickeal, aler del Barça Regal, és el protagonista d'una entrevista que avui publica l'ARA. La vida del jugador, que va quedar marcada pel suïcidi del seu cosí i el pas per la presó del seu germà, es resumeix en quatre tatuatges que porta amb orgull. Tres són els temes d'aquestes marques que llueix a la pell:

1. El seu germà

"D'ell vaig aprendre a competir sempre al màxim. La lliçó més important que em va donar va ser no rendir-me mai i ara, molts anys després, és quan he vist la seva utilitat. Quan caus, t'has d'aixecar. Als 33 anys he entès el que em deia quan tenia 12 anys", explica Pete Mickeal.

2. Rock Island

"Sóc de Rock Island, a l'estat d'Illinois i m'agrada recordar-ho. Cada estiu intento anar-hi", diu l'aler del Barça Regal, que porta dos tatuatges relacionats amb el seu origen al braç esquerre; un és el nom de l'estat i l'altre, el mapa.

3. La seva neboda

La família ocupa una part important en la vida de Pete Mickeal, que ara serà pare. "És una responsabilitat difícil. Estic construint una família i això també ajuda a fer-me més fort. Des d'ara tinc responsabilitats a casa, no tan sols a la pista. És una motivació més que m'ajudarà a créixer", assegura el jugador del Barça Regal.

stats