Publicitat
Publicitat

NBA

Pete Philo (Wolves): "Pau Gasol és propietat d'una altra franquícia i a nosaltres ens agrada el nostre equip"

Un 'scout' internacional dels Minnesota Timberwolves, l'equip en què juga Ricky Rubio, parla a l'ARA de l'aler pivot català dels Lakers

Els Minnesota Timberwolves són una de les franquícies de la NBA interessades a tancar un intercanvi amb Los Angeles Lakers i fer-se seus els serveis de Pau Gasol. Pete Philo, 'scout' internacional de l'equip de Minneapolis en què juga Ricky Rubio, assegura a l'ARA que "Pau Gasol és propietat d'una altra franquícia i a nosaltres, ara mateix, ens agrada el nostre equip".

"He de respectar les regles i no puc fer comentaris", es lamenta Pete Philo, que la setmana passada va assistir a la Copa del Rei a Barcelona.

Segons 'ESPN', els Lakers estan interessats en Michael Beasley (Minnesota Timberwolves). Mitch Kupchak, general mànager de la franquícia de Los Angeles, no descarta que Pau Gasol sigui traspassat: "Tinc la responsabilitat davant els propietaris, seguidors i jugadors de buscar oportunitats de millorar l'equip. Dir públicament què passarà amb Gasol no cobreix aquest propòsit i ens deixa en desavantatge competitiu".

La data límit per realitzar traspassos és el 15 de març.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT