Esports Bàsquet 20/09/2012

Pete Mickeal: "Pascual és el millor entrenador d'Europa i estic molt content amb la seva renovació"

L'aler americà del Barça Regal comenta que té "molt bones sensacions amb l'equip format aquesta temporada" i lloa el seu actual tècnic

D.r.j
1 min
Jawai, al costat de Pete Mickeal

Barcelona"L'equip necessita molt més treball i més entrenament, però poc a poc estem millor. Les sensacions són molt bones i els cinc nous fitxatges són molt bons", ha etzibat un Pete Mickeal que espera aconseguir aquest proper cap de setmana la Supercopa ACB.

"Pascual és la cara d'aquest Barça Regal i estic molt content amb la seva renovació fins al 2015. És el millor entrenador de tot Europa, sens dubte, i és molt bona persona i només puc donar-li les gràcies. Pascual serà aquí deu anys més, segur... I jo també", ha comentat entre somriures l'aler americà, que va arribar al Barça Regal el 2009.

Respecte a les cinc noves incorporacions de l'equip, Mickeal ha dit que "cada temporada és diferent" i que els fitxatges "són joves –menys Jasikevicius– i tenen gran nivell". A més, l'americà ha afegit que "Creus i Pascual han fet una gran feina aquest estiu" per l'arribada de Jawai, Tomic, Jasikevicius, Abrines i Todorovic.

stats