LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 19/08/2011

El FIATC Joventut anuncia el fitxatge del base nord-americà 'Pooh' Jeter

Un dia després d'haver traspassat Josep Franch al Múrcia, l'equip de Badalona ocupa els serveis del qui va ser base del Menorca i l'Unicaja

Redacció
1 min
Pooh Jeter, jugant contra la Penya quan era jugador del Menorca

BadalonaLa Penya ha mogut fitxa després de quedar-se amb només cinc jugadors, i ha anunciat el fitxatge del base Eugene Pooh Jeter, de 27 anys. Dimecres, l'equip començarà la pretemporada i té sis jugadors.

Pooh Jeter es va formar a la Gardena High School de Califòrnia i posteriorment va jugar a la NCAA (Portland Pilots). Durant la temporada 2006-2007 va jugar als Colorado 14ers de la NBA Development League.

El 2007 va passar a jugar a Europa al fitxar pel B. C. Kíev d'Ucraïna. El 2008 va arribar a l'ACB en fitxar pel ViveMenorca, i va debutar davant el TAU Ceràmica el 5 d'octubre del 2008. El 2009 va signar un contracte temporal per l'Unicaja Màlaga per ocupar la posició que va deixar al club andalús Jopseph Gomis, que poc abans s'havia lesionat. Després de disputar tres partits de la Eurolliga, el va substituir Shammond Williams. El 20 de novembre el va contractar el Hapoel Jerusalem de la Ligat Winner d'Israel, amb el qual va disputar la lliga israeliana i l'Eurocup. El 23 de juliol del 2010, Jeter va fitxar pel Sagrament Kings de l'NBA, on no va destacar. Ara torna a la lliga espanyola reclutat per la Penya.

stats