COPA DEL REI ACB 2011

Els dos equips no s’han enfrontat mai en una semifinal de Copa

El Power Electronics haurà de superar l’amfitrió si vol disputar la final de Copa (18h)

El València Basket té l’oportunitat avui de confirmar que és la gran alternativa als grans contra un Reial Madrid que sent la pressió de jugar a casa

Víctor Claver, Rafa Martínez i Dusko Savanovic, els tres pilars del conjunt valencià, estan preparats per assumir el repte d’arribar a una altra gran final com la que van disputar fa cinc anys també a Madrid (18h, Teledeporte).

No serà un partit fàcil per a cap dels dos conjunts, i més quan mai s’han enfrontat en una semifinal de la Copa. Per a tots dos és un matx vital, perquè és el ser o no ser en la Copa, però el Reial Madrid té més pressió pel fet de què fa divuit anys que no guanya la Copa i perquè és l’amfitrió i ha de viure amb aquesta pressió.

Pel Power Electronics, en canvi, és una gran oportunitat. Jugaran sense pressió, perquè no tenen res a perdre i molt a guanyar. Els homes d’Svetislav Pesic, que van realitzar uns quarts de final gairebé perfectes davant el Valladolid, hauran de realitzar una altra exhibició defensiva per aturar el potencial del Madrid i també hauran de confiar en què els seus homes clau a l’exterior, Víctor Claver i Rafa Martínez, estiguin encertats.

Si Rafa i Claver funcionen, el Power té molt guanyat i aleshores la clau se centrarà en el joc interior, on ambdós equips compten amb jugadors grans i pesats que poden marcar les diferències sota el cèrcol.

Més continguts de