Bàsquet
Esports Bàsquet 20/04/2012

El Dream Team torna a Barcelona

Vint anys després de la seva participació als Jocs Olímpics, la selecció dels Estats Units tornarà a jugar a Barcelona

àlex Gozalbo
1 min
Presentació dels partits amistosos dels Estats Units a Barcelona

BarcelonaAquest divendres s'han presentat al club Gaudí del Palau Sant Jordi els dos partits amistosos que la selecció dels Estats Units disputarà aquest estiu a Barcelona. José Luis Sáez, president de la Federació Espanyola (FEB), Joan Fa, president de la Federació Catalana (FCBQ), i Maite Fandos, tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, han estat els encarregats de realitzar una roda de premsa a la qual han assistit molts exjugadors.

El primer partit dels Estats Units serà el 22 de juliol contra Argentina i el segon, el dia 24 de juliol contra Espanya. Els dos enfrontaments estan programats a les 21.30 hores. El duel entre els Estats Units i Espanya serà emès per La 1 de TVE i ESPN.

"Serà un dels esdeveniments esportius de l'any 2012", ha assegurat José Luis Sáez. "L'esport ha de servir per unir i la selecció espanyola jugarà a Barcelona amb cinc o sis jugadors catalans", ha recordat Joan Fa. "Volem que l'esperit olímpic es quedi a Barcelona", ha dit Maite Fandos.

Les entrades per als partits ja són a la venda. LeBron James i Carmelo Anthony han animat els aficionats a comprar les seves localitats en un missatge en vídeo.

stats