Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/05/2012

Assignia Manresa i Barça Regal, duel català amb garantia d'espectacle

Els dos equips tanquen aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) la temporada regular de la Lliga Endesa en un partit en què l'equip de Jaume Ponsarnau ja no té opcions de classificar-se per als 'play-off' i el de Xavi Pascual té assegurada la primera posició

àlex Gozalbo
1 min
Marcelinho Huertas lluita amb Roman Montáñez.

BarcelonaL'Assignia Manresa i el Barça Regal tanquen aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) la temporada regular de la Lliga Endesa en un partit en què l'equip de Jaume Ponsarnau ja no té opcions de classificar-se per als 'play-off' i el de Xavi Pascual té assegurada la primera posició.

El Nou Congost aprofitarà el partit que tanca la temporada de l'Assignia Manresa per celebrar que per cinquè any consecutiu, sempre amb Jaume Ponsarnau a la banqueta, l'equip es mantindrà a la categoria tot i tenir el pressupost més baix. Javi Rodríguez, que no va jugar dimecres a Múrcia, segueix amb molèsties a la planta del peu i és dubte per al partit.

El Barça Regal, que ha inscrit Kosta Perovic al lloc d'Erazem Lorbek, utilitzarà el partit per a preparar la 'final four' de l'Eurolliga, que es juga el proper cap de setmana a Istanbul.

Boniface Ndong, pivot del Barça Regal, és el protagonista aquest diumenge d'una entrevista a l'ARA.

stats