Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/06/2012

El Barça Regal i el Reial Madrid tanquen una final de bàsquet apassionant

La temporada de la Lliga Endesa s'acaba aquest dissabte (19 hores, La 1) al Palau Blaugrana, on els dos aspirants disputaran els últims 40 minuts d'una final imprevisible

àlex Gozalbo
1 min
El Palau reclama dotze jugadors com Pete Mickeal

BarcelonaLa temporada de la Lliga Endesa s'acaba aquest dissabte (19 hores, La 1) al Palau Blaugrana, on el Barça Regal i el Reial Madrid disputaran els últims 40 minuts d'una final imprevisible en què cada partit ha desmentit l'anterior. L'equip blaugrana arriba molt més just de forces i efectius que el rival, però amb prou personalitat, orgull i bagatge tàctic per intentar revalidar el títol entre els seus aficionats.

El control del ritme de joc, la defensa i el domini en el rebot seran els aspectes decisius en el partit d'aquest dissabte. Xavi Pascual no sap si podrà comptar amb Boniface Ndong, que aquest divendres no es va poder entrenar.

Al club blaugrana preocupa el criteri que imposin els tres àrbitres designats: Daniel Hierrezuelo, Juan Carlos Arteaga i José Ramón García Ortiz. Els dos primers són els mateixos que el Reial Madrid va tenir en els últims dos partits de la sèrie de semifinals contra el Caja Laboral.

stats