Eurolliga
Esports Bàsquet 20/03/2012

Els tres perills de l'Unics Kazan

El Barça Regal i l'equip rus obren aquest dimarts (19 hores, Esport3) la lluita per la 'final four'

àlex Gozalbo
1 min
Temps mort del Barça Regal.

BarcelonaEl Barça Regal i l'Unics Kazan obren aquest dimarts (19 hores, Esport3) la lluita per la 'final four' amb una sèrie de quarts prevista al millor de cinc partits. Tal com adverteix Xavi Pascual, el conjunt rus, que arriba amb la baixa de Mike Wilkinson, té tres grans perills:

1. Control del ritme

L'Unics Kazan intentarà alentir el ritme del partit. "La clau serà intentar jugar amb un ritme alt per intentar aconseguir punts en els primers segons de cada possessió. Si aconsegueixen portar el rival a un joc de cinc contra cinc, d'atacs estàtics, gairebé sempre surten guanyadors", avisa Xavi Pascual, entrenador del Barça

2. Defensa física

Xavi Pascual ha estudiat molt bé l'eliminatòria i té clar quin tipus de partit buscarà el rival rus. "Defensivament és un equip molt dur, molt físic, que tanca molt bé la zona. Deixen poques possibilitats de fer bàsquets fàcils, ni al bloqueig directe ni al pal baixa", opina el tècnic.

3. Equip experimentat

"No es posen nerviosos quan arriben a les situacions difícils, són especialistes en finals de partits ajustats", assegura Xavi Pascual.

stats