Eurolliga
Esports Bàsquet 22/03/2012

El Barça Regal busca un triomf que el deixi a les portes de la 'final four'

Després de sumar dimarts el primer triomf de l'eliminatòria, els de Xavi Pascual busquen situar aquest dijous (20.45 hores, Esport3) el 2-0 per poder viatjar a Rússia amb tranquil·litat

David R. Jover
1 min
Xavi Rabaseda

BarcelonaEl Barça Regal disputa aquest dijous (20.45 h, Esport3) contra l'Unics Kazan el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga. Després de sumar dimarts el primer triomf de l'eliminatòria (78-66), els de Xavi Pascual busquen situar el 2-0 per poder viatjar a Rússia amb tranquil·litat i quedar-se a tan sols un triomf d'assolir el bitllet per a la 'final four' d'Istanbul, el gran objectiu.

Com va passar fa dos dies, el partit no serà gaire bonic. Ni de joc ràpid. L'Unics busca travar els partits per no posar les coses fàcils al Barça Regal, que en el moment en què pot córrer i combinar amb el joc interior és temible i imparable. La defensa sobre Navarro tornarà a estar al límit del reglament per impedir que l'escorta pugui entrar en el partit. Desactivar el millor jugador del Barça és clau per al conjunt rus, que sap que els blaugranes faran el mateix amb Domercant.

Serà un partit molt dur. "De vegades són un equip brut fent faltes que no es veuen", va etzibar Víctor Sada, que té clar que el que els importa és "guanyar sí o sí". I és que el jugador de Badalona sap que hauran de tenir el cap fred per suportar qualsevol tipus de partit i de plantejament de l'Unics. El Palau, a més, s'omplirà i serà el de les grans ocasions.

stats