Lliga Endesa
Esports Bàsquet 26/05/2012

Velimir Perasovic, un rival de mal record a can Barça

L'equip blaugrana juga aquest diumenge (12 hores, Esport3 i Canal 9) el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa contra el València Basket de l'entrenador croata

àlex Gozalbo
1 min
Velimir Perasovic

BarcelonaEl Barça Regal juga aquest diumenge (12 hores, Esport3 i Canal 9) el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa contra el València Basket. Després de la contundent victòria de dijous, l'equip blaugrana busca un nou triomf per deixar sentenciada la sèrie.

El València Basket està entrenat per Velimir Perasovic, l'exjugador que va arrabassar-li tres títols de la Copa d'Europa al Barça. "Dijous no vam competir al nivell físic i mental necessari", recorda el tècnic.

L'any 1989 la Jugoplastika va eliminar el Barça a les semifinals de la 'final four' jugada a Munic en un partit (75-69) en què Velimir Perasovic tan sols va poder sumar 1 punt en 12 minuts. Un any més tard l'equip d'Split es va desfer del conjunt blaugrana (72-67) a la final de Saragossa. Aquell dia el jugador va generar 12 punts i 3 assistències en 23 minuts. Per acabar, l'any 1991 el Pop 84 va tornar a deixar el Barça (70-65) amb un pam de nas en una final jugada a París en què Perasvic va anotar 6 punts en 20 minuts.

"Va ser una època en què volíem demostrar al món que érem el millor equip del món i ho vam aconseguir", recorda Velimir Perasovic, que va compartir vestidor amb jugadors com Toni Kukoc, Dino Radja o Dusko Ivanovic, ara entrenador del Caja Laboral.

stats