COPA DEL REI ACB 2012
Esports Bàsquet 17/02/2012

El Mad-Croc Fuenlabrada, sense res a perdre davant el Reial Madrid

Els de Porfi Fisac no tenen res a perdre-hi, i això pot fer patir el Reial Madrid, que sap que no pot fallar i que tindrà més pressió a les cames

D. R. Jover
1 min

BarcelonaEl Fuenlabrada ha vingut a Barcelona a gaudir del moment, ja que feia 11 anys que el 'Fuenla' no jugava la Copa del Rei. I el fet de no tenir pressió els pot anar molt bé per superar un Reial Madrid que s'exigeix arribar, com a mínim, a la final. El matx, que serà el darrer partit dels quarts de final, es disputarà a partir de les 21.30 hores d'aquest divendres.

Però el primer pas dels homes de Pablo Laso serà superar el Mad-Croc Fuenlabrada, que està fent una temporada magnífica amb els pocs recursos dels quals disposa. La marxa a la NBA de Gustavo Ayón, el seu referent interior, ha estat un cop dur per als del sud de Madrid, que han incorporat els pivots Mike Hall, Robert Joseph i Michel Diouf en les darreres setmanes per reemplaçar Ayón i també Sené, lesionat de llarga durada. El català Ferran Laviña és dubte per culpa d'un procés viral.

L'únic cop que Reial Madrid i Fuenlabrada s'han vist les cares en els quarts de final de la Copa del Rei, els blancs van superar el Fuenlabrada per 89-69. Va ser l'any 1999, a València. En el total d'enfrontaments entre ambdós equips, el balanç és de 30 triomfs a favor del Reial Madrid i 6 a favor del Fuenlabrada.

stats