ACB
Esports Bàsquet 12/01/2011

Duel entre la millor defensa i el pitjor atac al Palau Blaugrana

El Regal Barça, colíder de l'ACB, rep aquest vespre (20 hores) el Meridiano Alacant, el pitjor atac de la Lliga, en el penúltim partit de la primera volta

Redacció
2 min
Alan Anderson.

BarcelonaEl Regal Barcelona, colíder de la Lliga empatat amb el Reial Madrid, rep aquest vespre (20 hores) al Palau Blaugrana el Meridiano Alacant, el pitjor atac de la Lliga, en el penúltim partit de la primera volta i amb els barcelonistes ja classificats com a caps de sèrie de la Copa del Rei.

L'equip de Xavi Pascual, millor defensa de l'ACB (64,3 punts encaixats de mitjana), sembla haver trobat ja la línia de joc que el tècnic desitjava i, malgrat les lesions, ha sumat cinc victòries consecutives les últimes jornades, que el mantenen al capdavant de la taula.

El capítol de les lesions sembla que no vol abandonar la plantilla blaugrana i el nou fitxatge, l'escorta Alan Anderson, és dubte per al partit. Anderson va patir un esquinç al turmell dret a la pista del Bilbao el passat dia 2 i semblava haver-se recuperat, però dissabte passat se'l va torçar novament a Màlaga quan faltaven pocs segons per acabar el partit contra l'Unicaja.

El jugador està seguint tractament aquests dies i s'anirà incorporant de mica en mica al treball de grup i, segurament, el tècnic el reservarà demà.

Qui sembla estar totalment recuperat de la lumbàlgia que el va mantenir un mes sense jugar és Joan Carles Navarro, que va anotar 25 punts a la pista d'Unicaja.

El jugador de Sant Feliu podria entrar demà a la llista d'històrics en punts de l'ACB, ja que es troba a només 29 de la xifra de 6.000 punts, la que marca la condició d'històric en aquest apartat estadístic.

La tranquil·litat que existeix a les files blaugranes contrasta amb la preocupació a les del Meridià Alacant, antepenúltim en la taula i pitjor atac de la Lliga (63,2 punts de mitjana), amb les mateixes victòries que el Menorca, penúltim i que marca la zona de descens, i que no acaba de trobar la regularitat en el seu joc.

stats