LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 11/06/2012

El Barça Regal, obligat a reaccionar a Madrid si vol tenir opcions de guanyar la Lliga

L'objectiu dels catalans és aconseguir un triomf en un dels dos partits a Madrid per decidir la final de la Lliga Endesa en un possible cinquè partit a Barcelona

Ara
1 min
El Barça Regal va perdre el segon partit de la final de bàsquet

BarcelonaEl Barça Regal disputa aquest dilluns a Madrid el tercer partit de la final de la Lliga Endesa (22h, TVE). Els homes de Xavi Pascual, que no estan fent el seu millor bàsquet, necessiten millorar molt el seu encert des de l'exterior si volen tenir opcions de vèncer en un dels dos partits a Madrid.

Els catalans, que en el primer partit van remuntar 17 punts per acabar guanyant amb un triple en el darrer instant i en el segon partit van dilapidar un avantatge de nou punts en el tercer quart i va acabar perdent degut a l'encert des de l'exterior d'un Reial Madrid que ha anotat 19 triples de 32 intents en els dos partits disputats fins ara.

Aquest vespre, al Palacio de los Deportes, el Barça Regal ha de demostrar que encara és viu i que ningú el pot donar per mort. L'actual campió de la Lliga Endesa necessitarà, ja sigui aquest dilluns o dimecres, un triomf per poder forçar un hipotètic cinquè partit al Palau Blaugrana.

stats