All-Star NBA 2012
Esports Bàsquet 24/02/2012

Dotze anys després de veure el seu primer All-Star, Ricky Rubio debuta al Rising Stars Challenge

El jugador català dels Minnesota Timberwolves debutarà aquesta matinada (3 hores, Cuatro i Canal + Deportes) en el partit d'exhibició que disputen els millors joves de la NBA

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaQuan Ricky Rubio tenia deu anys va començar a veure l'All-Star de la NBA. "El primer concurs d'esmaixades que recordo és el que va guanyar Vince Carter. Al dia següent vaig intentar repetir algun dels salts a una cistella de minibàsquet del Masnou, però va ser impossible", explica el base dels Minnesota Timberwolves a l'ARA.

Dotze anys després el jugador català debutarà aquesta matinada de divendres a dissabte (3 hores, Cuatro i Canal + Deportes) al Rising Stars Challenge, un partit d'exhibició que disputen a Orlando els millors joves de la NBA. "L'objectiu és gaudir tot el que pugui", avisa Ricky Rubio.

Ricky Rubio compartirà equip amb Jeremy Lin, la gran sensació de la NBA, i Blake Griffin, el guanyador del concurs d'esmaixades de la temporada passada, al Rising Stars Challenge. La resta de companys del seu combinat, que van ser seleccionats per Shaquille O'Neal, són Markieff Morris, Greg Monroe, Landry Fields, Norris Cole, Kemba Walker, Brandon Knight i Tristan Thompson.

L'equip rival, dissenyat per Charles Barkley, estarà format per Kyrie Irving, DeMarcus Cousins, Gordon Hayward, Paul George, Derrick Williams, MarShon Brooks, John Wall, Evan Turner i Kawhi Leonard i Derrick Favors, que ocupa el lloc del lesionat Tiago Splitter.

stats