Lliga Endesa
Esports Bàsquet 07/04/2012

L'Assignia Manresa esgota les seves esperances de colar-se en la fase final

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau visita aquest diumenge (12.30 hores, Esport 3) la complicada pista de l'Unicaja de Màlaga

Efe
2 min
Jaume Ponsarnau, a València.

ManresaL'Assignia Manresa esgotarà aquest diumenge (12.30 hores, Esport 3) les seves opcions per acostar-se a les places de la fase final i per a això intentarà una victòria en la complicada pista de l'Unicaja de Màlaga, on tan sols ha guanyat en sis ocasions de les trenta en què ha jugat.

Per segona vegada aquesta temporada, l'equip de Jaume Ponsarnau s'enfrontarà a Luis Casimiro, ara a la banqueta andalusa després de passar per Valladolid. Els malaguenys, que porten catorze victòries (dos més que els catalans), necessiten guanyar per estar entre els vuit primers, mentre que l'Assignia vol trencar amb la seva ratxa de quatre derrotes consecutives.

L'entrenador del Manresa ha explicat que malgrat els mals resultats el seu equip està treballant molt bé "i en els dos últims partits hem competit molt bé".

"Estem a gust amb l'equip que som. Hem perdut una mica d'inspiració però l'equip està treballant per recuperar-la i per assumir altres valors que té aquest conjunt", ha afegit Ponsarnau, qui ha reconegut la superioritat del joc interior d'Unicaja, en què destaca Freeland (12,3 punts i 7,5 rebots per partit).

"La lògica diu que han de dominar el rebot però esperem que a partir del rebot no trobin la velocitat per córrer. Tenen jugadors que corren davant de la pilota, amb la pilota i darrere de la pilota, com Garbajosa. A més, haurem d'estar bé amb el joc de bloc directe", ha reflexionat.

Per tenir opcions de victòria, Ponsarnau emplaçarà a les seves jugadores un esforça per al rival no se senti còmode. "Volem que els costi trobar el seu joc i per això serà molt important que no assoleixin el ritme que tan bé els ha anat en els últims partits", ha desitjat.

Per al partit de demà, l'entrenador de l'Assignia tornarà a disposar de tota la plantilla al complet, inclòs Josh Asselin, que ha tornat a entrenar-se amb el grup després que unes molèsties a l'esquena que a penes li van permetre jugar deu minuts en l'últim partit contra Lagun Aro.

stats