Eurolliga
Esports Bàsquet 27/03/2012

El Barça Regal busca a Kazan la seva dotzena 'final four' de l'Eurolliga

L'equip blaugrana buscarà aquest dimarts (18 hores, Esport3) un repte majúscul per a un club que ha aconseguit guanyar la competició en dues ocasions (2003 i 2010)

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal

BarcelonaEl Barça Regal buscarà aquest dimarts (18 hores, Esport3) classificar-se per a la dotzena 'final four' de la història de l'Eurolliga, un repte majúscul per a un club que ha aconseguit guanyar la competició en dues ocasions (2003 i 2010).

L'Unics Kazan rus, conjunt al qual ja ha superat quatre vegades aquesta temporada, serà el rival d'una sèrie de quarts de final que l'equip blaugrana liquidarà quan guanyi un dels propers tres partits.

Amb Henry Domercant, màxim anotador de l'Eurolliga, anul·lat en els dos partits al Palau Blaugrana (12 i 2 punts), l'Unics Kazan intentarà desequilibrar el joc des de dins, on el Barça Regal espera poder comptar amb Boniface Ndong.

Ievgueni Paixutin recupera per al tercer partit de l'eliminatòria a Mike Wilkinson, mentre que Xavi Pascual espera poder comptar amb Pete Mickeal, que va ser baixa a Valladolid.

stats