Supercopa Endesa
Esports Bàsquet 22/09/2012

La final de la Supercopa Endesa presenta el primer Barça Regal-Reial Madrid de la temporada

L'equip blaugrana busca aquest diumenge (19 hores, TV3 i La 1) a Saragossa el seu cinquè títol a la competició

àlex Gozalbo
1 min
Marcus Slaughter, del Madrid, fa un tap a Jones

SaragossaEl nou Barça Regal, que aquest dissabte s'ha desfet del València Basket (77-63), disputarà aquest diumenge (19 hores, TV3 i La 1) la final de la Supercopa Endesa contra el Reial Madrid, que ha aconseguit superar el CAI Saragossa (64-72).

La d'aquest diumenge serà la cinquena final de la Supercopa Endesa que disputa el Barça Regal, que mai ha perdut el partit decisiu de la competició que des de la temporada 2004-05 obre la campanya. El Reial Madrid ha disputat dues finals de la Supercopa Endesa (les dues contra l'equip blaugrana), però mai ha aixecat el títol.

"Des que jo sóc aquí el Barça Regal sempre ha volgut defensar i córrer", diu Xavi Pascual. L'entrenador i el club, que encara sacsegen el mercat en busca d'un pivot per completar la plantilla, explicaran divendres les claus d'un nou projecte que passa per traslladar al bàsquet el model del futbol i intensificar l'aposta pels jugadors formats a la Masia.

"Encara estem creixent", recorda Xavi Pascual, un entrenador que aquest diumenge buscarà el seu tretzè títol des que és tècnic del Barça Regal.

stats