Supercopa Endesa
Esports Bàsquet 22/09/2012

Un Barça Regal debilitat defensa el títol de la Supercopa Endesa a Saragossa

L'equip blaugrana juga aquest dissabte (19 hores, La 1) les semifinals contra el València Basket sense Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius

àlex Gozalbo
1 min
Pablo Laso, José Luis Abós, Velimir Perasovic i Xavi Pascual

SaragossaEl nou projecte del Barça Regal es posa en marxa aquest dissabte sense dos dels jugadors que tindran un paper decisiu durant la temporada. Xavi Pascual, que no podrà comptar amb Joan Carles Navarro, va descartar Sarunas Jasikevicius per disputar la Supercopa Endesa a Saragossa, on l'equip blaugrana debuta contra el València Basket (19 hores, La 1).

El Barça Regal és el campió de les últimes tres edicions de la Supercopa Endesa, competició que ha guanyat en quatre ocasions. "Arribem verds, però amb molta il·lusió", diu Xavi Pascual.

El tècnic va renovar dijous el seu contracte i al febrer complirà cinc temporades com a entrenador del Barça Regal. Conscient del desgast que el projecte va patir la temporada passada, Xavi Pascual està construint un estil de joc diferent, una evolució del model que tants èxits ha donat al club blaugrana.

El CAI Saragossa i el Reial Madrid es veuran les cares aquest dissabte (21.30 hores, Esport 3) en l'altra semifinal de la Supercopa Endesa.

stats