Eurolliga
Esports Bàsquet 11/05/2012

El Barça Regal busca la seva tercera Eurolliga

Nou anys després d'aconseguir el seu primer títol, l'equip blaugrana debuta aquest divendres (20 hores, Esport3 i Teledeporte) a la 'final four' d'Istanbul contra l'Olympiacos

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro, a Istanbul

BarcelonaNou anys després d'aconseguir el seu primer títol de l'Eurolliga, el Barça Regal debuta aquest divendres (20 hores, Esport3 i Teledeporte) a la 'final four' d'Istanbul contra l'Olympiacos. El duel entre Joan Carles Navarro i Vassilis Spanoulis, dos jugadors que van menysprear la NBA, centra bona part de les mirades.

L'estat físic de Joan Carles Navarro, que jugarà amb dolor a la fàscia plantar, i Boniface Ndong, que es recupera d'un virus estomacal, són dues de les preocupacions de Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal.

L'equip blaugrana ha treballat al llarg de les últimes setmanes imaginant-se diferents tipus de defenses d'un rival grec que, des de l'arribada de Dusan Ivkovic a la banqueta, acostuma a innovar i a plantejar moltes alternatives amb l'objectiu de provocar que el jugador que té la pilota perdi temps analitzant l'entramat defensiu.

El Barça Regal ha preparat diferents defenses per intentar limitar la incidència en el joc de Vassilis Spanoulis, que no és l'única preocupació de Xavi Pascual, que té estudiat que l'Olympiacos gairebé mai mira cistella del segon 6 al 16 de cada possessió. L'equip grec intenta sortir en contraatac després de robar pilotes, però si no aconsegueix treure un avantatge clar renuncia a jugar una transició ràpida i espera als últims instants de l'atac per buscar un tir.

stats