NBA
Esports Bàsquet 19/04/2012

Els Lakers i els Grizzlies busquen parella de ball per als 'play-off' de la NBA

A una setmana de finalitzar la temporada regular de la NBA, els Lakers de Pau Gasol i els Grizzlies del seu germà Marc han guanyat els seus partits contra els Warriors (87-99) i els Hornets (103-91)

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaA una setmana de finalitzar la temporada regular de la NBA, els Lakers de Pau Gasol i els Grizzlies del seu germà Marc han guanyat els seus respectius partits. Els tres últims enfrontaments acabaran de decidir el seu rival en la lluita pel títol.

Los Angeles Lakers (40-23)

Els Lakers de Pau Gasol, que han guanyat a la pista dels Golden State Warriors (87-99), sumen ja 40 victòries i es mantenen en la tercera posició de la Conferència Oest. L'aler pivot català ha aconseguit un triple-doble en sumar 22 punts, 11 rebots i 11 assistències. L'equip que entrena Mike Brown tancarà la temporada regular jugant contra els San Antonio Spurs, els Oklahoma City Thunder i els Sacramento Kings.

Rival actual en primera ronda: Dallas Mavericks.

Memphis Grizzlies (37-25)

Els Grizzlies de Marc Gasol, que han superat els New Orleans Hornets (103-91), segueixen en ratxa i han guanyat 10 dels últims 13 partits. Quan encara ha de jugar contra els Portland Trail Blazers, els Cleveland Cavaliers i els Orlando Magic, l'equip de Lionel Hollins és cinquè a la Conferència Oest i ja té assegurada la seva presència en la lluita pel títol.

Rival actual en primera ronda: Los Angeles Clippers.

stats