BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 27/01/2015

Randolph i Marc Gasol donen als Grizzlies la tercera victòria consecutiva

Contra els Magic d'Orlando (103-94), Gasol ha anotat 16 punts i ha estat el segon màxim encistellador del seu equip

Marc Gasol, en acció contra Gordon i Dedmon, dels Magic / MIKE BROWN / EFE

HoustonPartit còmode el que han disputat els Grizzlies de Memphis, que s'han imposat 103-94 als Magic d'Orlando i han aconseguit així la tercera victòria consecutiva, que els manté líders de la Divisió Sud-oest. Un cop més la combinació de l'aler pivot Zach Randolph i el pivot català Marc Gasol, amb dos dobles-dobles, han estat claus en l'atac i el joc interior dels Grizzlies, que han estat sempre al capdavant del marcador.

Randolph ha aportat 24 punts, 10 rebots i ha donat sis assistències en els 34 minuts que ha jugat, els mateixos que ha estat Marc Gasol a la pista del FedExForum de Memphis. L'internacional català ha anotat 16 punts que l'han deixat com el segon màxim encistellador dels Grizzlies, i ha capturat també 10 rebots. Gasol, que no ha tingut el seu millor dia, ha anotat 5 de 13 tirs de camp, ha fallat un intent de triple i ha encertat sis de set intents des de la línia de personal. Però el jugador de Sant Boi ha tornat a fer bé la seva feina de suport a l'equip i ha repartit quatre assistències, ha recuperat una pilota i ha posat un tap.

El partit ha quedat decidit quan s'havia acabat la primera part, quan els Grizzlies han marxat als vestidors amb un avantatge parcial de 19 punts (67-48), que gairebé han mantingut (89-73) en arribar al quart període.

Encara que els Magic s'han apropat amb un parcial de 101-91, mai han tingut opcions de la remuntada, però sí que han evitat que l'entrenador dels Grizzlies, Dave Joergen, canviés els seus plans de donar més descans als titulars.