Bàsquet
Esports Bàsquet 02/04/2011

El Regal Barça rep la visita del Bilbao només dos dies després de caure eliminat de l'Eurolliga

Els blaugranes són favorits però s'hauran de recuperar de la desfeta europea a nivell anímic. A més, no podran comptar amb Navarro, amb una lesió muscular

Martí Molina
2 min
Joan Carles Navarro, en una acció del Barça-Panathinaikos

BarcelonaNomés dos dies després de caure eliminats de l'Eurolliga, i quedar-se sense poder disputar la Final Four al Palau Sant Jordi, el Regal Barça rep la visita del Bilbao Basket (18.00). Tot i que a priori els blaugranes parteixen com a favorits, és una incògnita saber com reaccionaran els de Xavi Pascual a nivell anímic. I no només això, ja que aquest divendres es confirmava la lesió de Navarro, que estarà quinze dies allunyat de les pistes.

L'escorta té una ruptura fibril·lar del bíceps femoral de la cuixa esquerra i no només és baixa per aquest partit contra els bascos, sinó que és dubte seriós per jugar a la pista del Reial Madrid la setmana vinent. Una mala notícia per l'equip, ja que el de Sant Feliu de Llobregat s'afegeix a les baixes ja conegudes -i de llarga durada- de Pete Mickeal i Gianluca Basile.

Però malgrat això el Regal Barça parteix com a favorit. L'equip és líder indiscutible de l'ACB, amb vint-i-tres partits guanyats i només quatre de perduts, dues victòries més que el Madrid, el seu perseguidor immediat. A més, els blaugranes mai no han perdut al Palau contra els bascos.

Al davant, el Bilbao Basket, un conjunt que està completant una bona temporada. Cinquens a la lliga, els bascos estan en una bona disposició per poder entrar al play-off. De totes maneres, l'equip que entrena Foitos Katsikaris no pot abaixar la guàrdia, ja que està en un grup de fins a set conjunts separats per només dues victòries.

Els bascos tenen els dubtes d'Edu Hernández-Sonseca i Axel Hervelle. Mentre que el madrileny es va fer un cop fort al turmell a mitja setmana, el belga fa pocs dies que entrena després de rebre l'alta mèdica d'un esquinç de turmell.

stats