Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 12/02/2011

Regal Barça i Caja Laboral juguen aquest vespre (20.30 hores) més que unes semifinals de la Copa

Al partit hi ha moltes més coses en joc que el duel entre Xavi Pascual i Dusko Ivanovic ja que el Regal Barça lluita avui contra molts factors

àlex Gozalbo
1 min
Palacio de los Deportes.

MadridEl Regal Barça ha perdut tres partits a la Lliga ACB i un d'ells va ser contra el Caja Laboral, que aquest vespre (20.30 h, Esport3 i Teledeporte) es convertirà en l'últim obstacle del conjunt català per accedir a la final i lluitar per convertir-se en el primer equip que revalida títol de la Copa del Rei en 23 anys.

A la semifinal hi ha moltes més coses en joc que el duel entre Xavi Pascual i Dusko Ivanovic ja que el Regal Barça lluita avui contra molts factors. Primer, contra un rival que ja el va superar al partit de la primera volta de la Lliga ACB (87-80). El conjunt basc, que és el que més suport té al Palacio de los Deportes, va aconseguir superar ahir la primera ronda de la Copa del Rei per desè any consecitiu. Després, el conjunt que entrena Xavi Pascual també combat contra la història, ja que repetir èxit en aquesta competició no passa des del 1988.

Tot i que anit va ser el jugador descartat, Xavi Pascual encara té dubtes d'inscriure avui Pete Mickeal per jugar les semifinals i una hipotètica final. L'entrenador català li va demanar a l'aler que estigués preparat perquè potser el necessitaria avui.

stats