ACB
Esports Bàsquet 27/03/2011

El Regal Barça agafa oxigen al Nou Congost (64-72) per viatjar a Atenes

Ricky Rubio i Rodrigo San Miguel.

ManresaEl Regal Barça viatjarà demà a Atenes amb bones sensacions, després d’aconseguir la victòria al Nou Congost (64-72) en un partit en què Xavi Pascual ha deixat descansar Joan Carles Navarro.

L’Assignia Manresa ha competit durant tot el partit i ha pogut mantenir el ritme anotador del Regal Barça en diferents fases, com ara el primer quart (16-20). La diferència visitant s’ha gestat en un segon quart que ha acabat 26-47 després que el Regal Barça, que ha realitzat moltes proves defensives i ha dominat per complet el rebot, arribés a tenir una renda de 22 punts.

Un parcial de 13-0 després del descans, quan al Regal Barça li ha costat més de cinc minuts i mig anotar, ha tornat a situar l’Assignia Manresa al partit (39-47). El conjunt de Jaume Ponsarnau ha anotat en deu minuts gairebé els mateixos punts que en 20 i ha arribat al final del tercer quart amb 48-57.

L’equip local ha seguit lluitant fins al final, apropant-se a set punts del Regal Barça (57-64). El poc encert en els tirs exteriors ha limitat les opcions de l’Assignia Manresa, que ha acabat perdent per 64-72.