ACB
Esports Bàsquet 10/03/2011

El Regal Barça proposa celebrar el Dia del Pare ballant amb les seves 'cheerleaders'

Els primers 100 pares que s’inscriguin i comprin una entrada per al partit del 18 de març contra l’Asefa Estudiantes podran participar en la coreografia de les animadores

àlex Gozalbo
1 min
Web del FC Barcelona.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } El Regal Barça ha anunciat avui una iniciativa per celebrar el Dia del Pare. Els primers 100 pares que s’inscriguin i comprin una entrada per al partit del 18 de març contra l’Asefa Estudiantes podran participar en la coreografia que les Dream Cheers faran aquell dia. També hi podran participar els abonats al Palau Blaugrana.

L'anunci, que el club ha publicat a la seva pàgina web, comença amb tres preguntes: “T’agrada el bàsquet? T’agrada ballar? T’agradaria celebrar el Dia del Pare d’una manera original?”, diu.

Per participar en aquesta iniciativa, els interessats han d'enviar un correu electrònic a diadelpare@cheerleadersfcb.cat.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Aquesta iniciativa arriba després de la que el club va proposar com a avançament del Dia de la Dona Treballadora i que va situar 147 dones a la llotja del Camp Nou

stats