Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 08/02/2011

El límit del Regal Barça per descartar un extracomunitari acaba dijous a les 20 hores

Xavi Pascual haurà de descartar Pete Mickeal, que ja té l'alta mèdica, Alan Anderson o Terrence Morris per jugar el partit contra el DKV Joventut

àlex Gozalbo
2 min
Pete Mickeal.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Regal Barça haurà de decidir abans de dijous a les 20 hores amb quins dos extracomunitaris juga el partit de quarts de final de divendres (21.30 hores) contra el DKV Joventut. Xavi Pascual haurà de descartar Pete Mickeal, que ja té l'alta mèdica, Alan Anderson o Terrence Morris.

Pete Mickeal reconeix que si finalment no juga la Copa del Rei se sentirà “molt decebut”. L'aler, que va ser intervingut al desembre per solucionar una condropatia rotular al genoll esquerre, explica que no sap si Xavi Pascual apostarà per ell. “Aquesta és una pregunta per a ell, però estic segur que prendrà la decisió correcta”, diu.

L'aler és un guanyador i recorda el seu palmarès: “He guanyat dues copes consecutives i he estat en les darreres tres finals. És per això que per a mi és molt, molt, important jugar aquesta Copa del Rei. No es tracta d'un partit qualsevol de la Lliga ACB sinó que té la mateixa importància que la final de la Lliga ACB, que jo jugaré segur”.

“Aquest equip pot guanyar sense mi, això tothom ho sap, però amb mi pot ser millor”, confessa Mickeal, que abans de lesionar-se tenia una mitjana de 15,4 punts i 3,0 rebots. “És cert que encara no he jugat cap partit, però entrenar amb aquest equip és com competir al màxim nivell”, adverteix.

“Fa un mes no podia ni caminar i he treballat dur per jugar aquesta Copa. Si no jugo estaré molt decebut perquè he treballat molt. Cada dia, dues vegades el dia, no n'he descansat ni un de sol", afirma l'aler.

Si el Regal Barça arriba a les semifinals, tindrà una nova opció de fer canvis dissabte entre les 11 i les dues del migdia. Una vegada passat aquest punt, Xavi Pascual ja no podrà fer més modificacions.

stats