Eurolliga
Esports Bàsquet 24/02/2011

Gesta del Regal Barça a Tel Aviv (85-92) que li garanteix passar a quarts com a primer de grup

La victòria després d'una pròrroga li permet al conjunt blaugrana passar a quarts de final com a primer de grup i, per tant, amb el factor camp a favor

Terence Morris ha estat clau a Tel Aviv.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Gesta del Regal Barça a la pista del Maccabi Electra Tel Aviv, on ha guanyat 85-92 després d'una pròrroga i s'ha assegurat passar a quarts de final com a primer de grup i, per tant, amb el factor camp a favor. El partit contra l'Union Olimpija de dijous serà intranscendent.

El Maccabi Electra Tel Aviv ha començat el partit amb una defensa extraordinària, que ha deixat Joan Carles Navarro i Alan Anderson sense anotar al primer quart. A més, el conjunt israelià ha mantingut uns percentatges d'efectivitat molt elevats, tot el contrari que el Regal Barça. Amb l'entrada de Terence Morris, que ha anotat 8 punts en 90 segons, el conjunt blaugrana ha millorat. Al final del primer quart, 24-16.

La situació s'ha mantingut estable a l'inici del segon quart. El Regal Barça ha millorat en defensa i l'entrada de Joe Ingles li ha donat frescor ofensiva, però la renda no ha baixat en excés. Al descans, 39-30.

Tres triples de Joan Carles Navarro al tercer quart han apropat el Regal Barça, que ha empatat el partit gràcies a un tir lliure de Ricky Rubio (54-54). Dos triples de Jeremy Pargo han servit perquè el Maccabi Electra Tel Aviv acabés el quart sis punts per sobre (60-54).

Gràcies a un parcial 1-9 el Regal Barça s'ha posat per davant a l'inici del darrer quart (61-63). La renda visitant ha arribat als cinc punts (63-68), però el Maccabi Electra s'ha sabut refer. A falta d'un segon i quatre dècimes, amb 71-73 al marcador, Alan Anderson ha comès una falta personal innecessària al centre de la pista i Doron Perkins no ha fallat des de la línia de tirs lliures (73-73), enviant el partit a la pròrroga.

En el temps afegit, el conjunt blaugrana ha estat superior i s'ha assegurat la victòria. El resultat final ha estat de 85-92.