ACB
Esports Bàsquet 02/01/2011

El Regal Barça defensa la primera plaça a la pista del Bilbao Basket

Els homes de Xavi Pascual viatgen a Bilbao amb la missió de mantenir el liderat aconseguit davant el Reial Madrid. Navarro, tot i el cop rebut al nas, podrà jugar

David Jover
1 min
Ricky Rubio.

BarcelonaFa tot just 365 dies, el 02/01/2010, el Regal Barça també es va enfrontar en el primer partit de l'any al Bilbao Basket (Canal 33, 12:30h). El destí i el calendari han fet que aquesta situació es torni a repetir i que els blaugrana estiguin en la mateixa situació: en el liderat.

Els homes de Fotis Katsikaris, que tenen un ull posat en la Copa del Rei de Madrid, saben que vèncer al Barça és molt complicat però no impossible. De les sis vegades que s'han enfrontat en Lliga Regular en territori basc, el resultat han estat tres victòries per a cada conjunt. Això sí, en les dues darreres visites els de Xavi Pascual han vençut (59-66 i 65-87) i sembla que li tenen presa la mida als bascos.

Tot i així el partit té trampa. Després d'aconseguir el liderat el passat dijous davant el Reial Madrid, l'objectiu més immediat dels catalans és assentar-se en el primer lloc i no abandonar-lo fins a final de la Lliga Regular. Arribar al liderat és complicat, però quedar-s'hi ho és més.

Aquest partit també servirà per veure com funciona l'adaptació d'Alan Anderson, que no va tenir un debut somiat davant el Reial Madrid, i per veure si Joe Ingles aconsegueix tornar a la bona línia de joc després d'uns partits molt fluixos.

stats