ACB
Esports Bàsquet 28/11/2010

El Regal Barça i l'Assignia Manresa disputen un derbi amb necessitats diferents

Els de Xavi Pascual necessiten guanyar després de caure a Vitòria el cap de setmana passat i l'Assignia busca la seva tercera victòria consecutiva

David Jover
1 min

BarcelonaGuanyar al Palau Blaugrana és molt complicat. Els manresans no ho fan des de l’any 96, quan a les seves files comptaven amb l’ara secretari tècnic de l’equip blaugrana, Joan Creus. Aleshores, l’embrió del que seria l’any següent campió de la Lliga ACB va sorprendre als blaugrana guanyant per 72 a 84.

Aquest diumenge ningú ho tindrà fàcil. Els de Xavi Pascual no podran comptar amb Pete Mickeal, que arrossega una condropatia al genoll i s'ha desplaçat als Estats Units per tractar-se, Gianluca Basile, baixa fins al mes de febrer per culpa d’una lesió al cinquè metatarsià del peu esquerre i Juan Carlos Navarro, que no s'ha pogut recuperar de les seves molèsties a l'esquena que tants problemes li estan donant.

Per part de l’Assignia, Jaume Ponsarnau no sap si Román Montañez estarà a punt després de patir un esquinç fa dues jornades. El tècnic de Tàrrega, ambiciós, ha comentat que els blaugrana són el rival “idoni” pel moment en el que es troben.

stats