EUROLLIGA
Esports Bàsquet 16/02/2011

Pasqual no creu que l'equip acusi la ressaca de la Copa del Rei en el partit contra el Lottomatica de Roma

Pascual ha subratllat que el Lottomatica "té bons jugadors amb prou talent i ja van demostrar a Barcelona que et poden complicar les coses"

Redacció
2 min
Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El tècnic del Regal Barcelona, Xavier Pascual, confia que els seus homes afrontaran el xoc de demà davant el Lottomatica de Roma amb la màxima intensitat des de l'inici, ja que de guanyar-lo, deixarien pràcticament sentenciada la seva classificació per als quarts de final de l'Eurolliga.

"No ens podem permetre entrar en el partit en el minut quinze. El més important és que sortim a treballar des del primer minut, que sapiguem donar la importància que es mereix aquest partit i esperar el nostre moment per intentar guanyar, que no serà gens fàcil" , ha assenyalat.

Pasqual no creu que l'equip acusi, ni en l'estat anímic ni en el físic, la ressaca de la Copa del Rei, títol que va conquistar diumenge passat en vèncer a la final el Reial Madrid. Per la qual cosa ha fet referència a l'experiència de l'any passat.

"No hem tingut gaire temps ni per assaborir el triomf de la Copa ni per recuperar-nos, però per això estem intentant buscar la màxima concentració de cara a aquest partit contra la Roma. D'altra banda, ja tenim l'experiència de la temporada passada, quan després de guanyar la Copa del Rei, vam anar a Atenes i vam aconseguir la victòria ", ha recordat.

Tot i la diferència entre els dos conjunts, Pascual ha subratllat que el Lottomatica, que encara no ha guanyat ni un sol partit en aquest Top-16, "té bons jugadors amb prou talent i ja van demostrar a Barcelona que et poden complicar les coses".

Tot i que el Barça porta un balanç impecable (3-0) en aquesta fase de la competició i té molt encarrilat el pas a la següent ronda, Xavi Pascual no ha volgut llançar les campanes al vol.

"Tenim una bona disposició pel que fa al bagatge de victòries es refereix, però tot i això, la classificació encara està complicada i passa, sens dubte, per aquesta victòria a Roma, un triomf que abans de començar aquest 'Top-16' i al presumia com a clau", ha apuntat.

A més, el tècnic del Regal Barça s'ha referit als problemes físics que arrosseguen alguns dels seus homes. Del base Ricky Rubio, amb un esquinç de turmell ha dit que "està evolucionant favorablement, tot i que ahir només va poder exercitar-se amb la resta de companys la primera mitja hora", però s'ha mostrat "optimista" respecte a la seva participació en el partit.

Sobre l'aler Pete Mickeal, que finalment no ha pogut viatjar amb el grup, per un problema víric, Pascual ha explicat que "ha passat molt mala nit i se li faran proves durant aquests dos dies per intentar esbrinar exactament què és el que pot tenir”.

stats