EUROLLIGA
Esports Bàsquet 30/11/2010

El Regal Barça tracta d'esbrinar què li passa a Juan Carlos Navarro

A Juan Carlos Navarro li ha estat realitzada una rizòlisi selectiva pel doctor Cáceres i la doctora Ubierna

àlex Gozalbo
1 min
Juan Carlos Navarro, jugador del Regal Barça.

BarcelonaEl Regal Barça ha informat aquesta tarda que a Juan Carlos Navarro li ha estat realitzada una rizòlisi selectiva a la L5-S1 pel doctor Cáceres i la doctora Ubierna. La seva evolució marcarà la seva readaptació a la dinàmica de l’equip.

Juan Carlos Navarro ha estat baixa des del partit que el Regal Barça va disputar davant el Montepaschi Siena de dimecres 17 de novembre. Navarro té una lumbàlgia aguda causada per una discopatia, tal com van explicar els Serveis Mèdics del Club .

Xavi Pascual no ha pogut comptar amb l’escorta de Sant Feliu de Llobregat en els darrers quatre partits. Dos d’Eurolliga, davant Siena i Zagreb , i dos de l’ACB, davant Caja Laboral i Assignia Manresa . El balanç ha estat de dues victòries i dues derrotes sense Juan Carlos Navarro.

El Regal Barça es troba immers en la preparació del partit d’Eurolliga de dijous a les 20.45 hores al Palau davant el Cholet francès. Pascual ha programat entrenaments dimecres tarda i dijous matí. Abans de l’entrenament de dimecres, Xavier Pascual atendrà els mitjans informatius com a prèvia de la setena jornada de l’Eurolliga de bàsquet.

stats