ACB
Esports Bàsquet 27/03/2011

Un tràmit per al Barça i la permanència per al Manresa

Assignia i Regal s'enfronten en el derbi català de la jornada, que té una importància molt diferent per a tots dos. Els del Bages poden gairebé segellar la permanència (12:30h, Esport3)

David Jover
1 min
Joan Carles Navarro, en una acció del Barça-Panathinaikos

BarcelonaÉs un partit que arriba en mal moment per al Regal Barça. Té el cap posat en l'eliminatòria de l'Eurolliga i el proper partit de dimarts, on es juga la vida i mitja temporada.

I és que el Regal Barça volia jugar ahir aquest partit per poder tenir un dia més de descans de cara al partit contra el Panathinaikòs, que ha ajornat el seu partit de Lliga per centrar-se únicament en la competició europea.

El club blaugrana va fer la petició per canviar el partit contra l'Assignia, però massa tard. Va avisar amb el temps just i des del club del Bages es van negar a acceptar el canvi degut a la venda d'entrades i un acord amb un patrocinador només per aquest partit. La voluntat del Manresa era canviar el partit, però no els va caure molt bé que el Regal avisés tan tard, amb menys d'una setmana de marge.

Per tant, el Barça haurà de sortir a guanyar, però intentant reservar el màxim de peces possible de cara al partit de dimarts, que pot ser decisiu. L'Assignia en canvi, pot acabar de certificar la permanència amb un triomf sobre els culers, ja que sumant 10 victòries és molt factible salvar la categoria.

Precedent desfavorable

I és que la darrera vegada que el Regal Barça va perdre a Manresa va ser en un partit èpic, amb quatre pròrrogues (122-117). Però el pitjor no va ser això. Aleshores els blaugrana estaven també immersos en l'eliminatòria de quarts de l'Eurolliga i van perdre el primer partit contra el Tau Cerámica. Per tant, perdre a Manresa no va ajudar gaire al Barça.

stats