ACB
Esports Bàsquet 27/05/2011

El Regal Barça colpeja primer al Caja Laboral (86-71)

Ja s'ha aconseguit el primer pas, el de no perdre el partit inaugural a casa contra el Caja Laboral. El Regal Barça ha guanyat el primer partit de les semifinals del play-off de la Lliga ACB

David R. Jover
Morris i San Emeterio lluiten per una pilota al Palau.

BarcelonaHa estat el dia dels pivots. El dia en què Erazem Lorbek ha ressorgit en el primer temps i el dia en què Boni N'Dong ha donat un pas endavant. Avui el Regal ha sabut patir, com en les millors ocasions de la temporada passada, i s'ha endut el primer partit de les semifinals del play-off de la Lliga ACB contra el Caja Laboral.

Després d'un primer temps irregular, on ha arribat a perdre per vuit punts (30-38), els blaugranes han estat un cicló a l'inici de la segona part. Comandats per un genial Víctor Sada el Barça ha tornat a renéixer. Anderson, molt erràtic en el primer temps ha començat a fer de les seves i tot això amanit per Navarro, N'Dong i Lorbek. Del 40-41 s'ha passat al 72-61 en només deu minuts. Exhibició ofensiva i de caràcter.

En el darrer quart el Barça ha estat llest. Ha intentat conservar la renda sense renunciar a les transicions ofensives i ha aconseguit el més important: seguir controlant el rebot defensiu. Amb aquests conceptes apresos el Barça no ha patit i finalment ha vençut amb claredat per 15 punts, 86-71.