ACB
Esports Bàsquet 30/01/2011

El Reial Madrid surt viu d'un Nou Congost que ha somniat amb la victòria (61-62)

Rodrigo San Miguel ha disposat d'un llançament per guanyar el partit, però la pilota no ha entrat i l'Assignia Manresa ha perdut

Majstorovic i Tomic.

Manresa p { margin-bottom: 0.21cm; } A poques pistes de l'ACB esperen amb més ganes al Reial Madrid que al Nou Congost, on aquest migdia l'Assignia Manresa ha estat a punt de completar una gesta i aconseguir la victòria (61-62). Rodrigo San Miguel ha disposat d'un llançament per guanyar el partit, però la pilota no ha entrat.

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau ha començat amb problemes per aturar l'atac del Reial Madrid (13-19), però gràcies a una milloria en defensa i al bon treball d'Uros Slokar sota els cercles ha aconseguit posar-se per davant abans del descans (36-30).

El Reial Madrid d'Ettore Messina ha encetat el tercer quart amb un parcial de 0-7 (36-37), però aviat s'ha tornar a veure al darrera en el marcador. De fet, el conjunt català ha arribat a tenir fins a vuit punts d'avantatge en un tercer període que ha acabat (48-48).

El darrer i definitiu quart ha estat molt igualat a Manresa i, després d'un triple de Jordi Grimau, tots dos equips han entrat als darrers dos minuts empatats (59-59). El Reial Madrid ha aconseguit un avantatge mínim (61-62) i, en el darrer atac, l'Assignia Manresa no ha estat capaç de fer bàsquet amb un tir molt forçat de Rodrigo San Miguel.