Bàsquet
Esports Bàsquet 25/10/2011

El Reial Madrid de bàsquet fitxa Serge Ibaka per dos mesos i 200.000 euros

El pivot congolès, nacionalitzat espanyol, tindrà una clàusula de sortida si se soluciona el locaut i pot tornar a jugar amb els Oklahoma City Thunders de la NBA

Ara
1 min
Serge Ibaka

BarcelonaEn una operació llampec, el Reial Madrid ha fitxat només per dos mesos el pivot Serge Ibaka. Ibaka (22 anys), congolès nacionalitzat espanyol, va jugar a l'Assignia Manresa abans de fer el salt a la NBA amb els Oklahoma City Thunders. Ara fitxa per dos mesos amb el Madrid de Rudy Fernández mentre no se soluciona el locaut, per cobrir la baixa per lesió de Novica Velickovic. Si hagués de tornar abans dels dos mesos –pels quals cobrarà 100.000 euros per cada mes–, té una clàusula per trencar el contracte, igual que podria quedar-se tot el curs si se suspès la NBA completament. Ibaka podria debutar aquest cap de setmana contra el Gran Canaria.

L'Assignia Manresa renuncia al dret de tempteig

D'altra banda, l'Assignia Manresa ha anunciat aquest mateix dimarts que ha arribat a un acord amb el conjunt blanc per no igualar la seva oferta pel pivot d'Oklahoma City Thuner. L'equip del Bages renuncia a aquest dret de tempteig a canvi d'un acord econòmic amb el Reial Madrid.

stats