Esports Bàsquet 17/03/2019

El Reial Madrid passa per sobre del Baxi Manresa (91-57)

Partit per oblidar dels de Joan Peñarroya a Madrid

Llull, amb Lundberg, durant el Madrid-Baxi Manresa

BarcelonaEl marcador final parla per si sol. El Baxi Manresa ha perdut a la pista del Reial Madrid per un contundent 91-57. Tot i el 0-5 inicial del Manresa, el triomf blanc ha començat a gestar-se des del primer quart i s'ha consolidat en el tercer, quan els manresans només han anotat sis punts.

El primer temps ha acabat 29-13, després que el Madrid reaccionés a l'empenta inicial del Baxi Manresa i aconseguís un parcial de 12-0 que ha fet passar el marcador de 9-11 a 21-11. En el segon temps la truita s'ha girat. El Madrid ha sortit més relaxat i els de Joan Peñarroya ho han aprofitat per escurçar distàncies i arribar al descans amb 46-38.

El pas pels vestidors ha retornat el partit al guió del primer quart, amb el Madrid aconseguint un parcial de 9-0 en els dos primers minuts de joc. Passats uns minuts el marcador ja reflectia un 60-40 a favor dels locals. Els madrilenys s'han relaxat de nou, però aquest cop el Manresa no ha pogut aprofitar-ho: els del Bages s'han quedat sense reacció i en el tercer quart tan sols han anotat sis punts. Aquesta també ha sigut la tònica del quart quart i el Madrid s'ha allunyat encara més al marcador.

Santi Yusta, amb 17 punts, ha sigut el millor del Madrid. Pel que fa al Baxi Manresa, cap dels onze jugadors que han gaudit de minuts ha arribat als 10 punts.