COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 12/02/2011

El Reial Madrid remunta tretze punts i aconsegueix una plaça per a la gran final (69-59)

Després d'una gran remuntada en el darrer quart, el Reial Madrid s'ha guanyat el dret de poder repetir final per segon any consecutiu

David Jover
Carlos Suárez intenta robar-li la pilota a Savanovic.

MadridEl Reial Madrid és el primer finalista de la Copa del Rei 2011 després de superar el Power Electronics gràcies a un gran inici de darrer quart. Els de Messina, que han arribat a perdre per tretze punts (23-40) a l'inici de la segona part després d'un triple d'Omar Cook, s'han vingut abaix arran de la tercera falta de Rafa Martínez, el seu millor home, a les acaballes del tercer quart.

La remuntada del Reial Madrid s'ha basat en dos arguments molt sòlids com són Carlos Suárez i el jove aler-pivot Nikola Mirotic. Tots dos han anotat cistelles decisives, amb dos triples inclosos, i en defensa tots dos han sabut aturar Víctor Claver i Dusko Savanovic. Amb ells a pista el Reial Madrid ha aconseguit situar-se per primer cop per davant en el matx (58-55).

Tot i així el València Basket ha jugat un molt bon partit durant trenta minuts, el temps que li han aguantat les forces. En el darrer quart els de Pesic s'han vist superats en tot moment per la gran defensa dels blancs i això ha fet que només anotessin onze punts en el quart més decisiu del partit.