Bàsquet

Resultats excel·lents per al bàsquet formatiu català

Les seleccions han aconseguit quatre medalles en els Campionats d'Espanya celebrats a Huelva

Les seleccions catalanes de bàsquet formatiu han tancat aquest dimarts la seva participació en els Campionats d'Espanya celebrats a Huelva amb uns resultats excel·lents. Els combinats han aconseguit un total de quatre medalles; dues d'or (femenins) i dues de plata (masculins).

La selecció infantil femenina d'Álex Rodríguez ha superat Madrid en la primera final del dimarts (45-53). Marta Alsina, que ha acabat amb 6 punts i 12 rebots, ha fet un partit molt complet. El combinat cadet masculí, un conjunt entrenat per Òscar de Paula, ha perdut la final contra Madrid i ha tancat el torneig amb el subcampionat (62-55). Aarón Ganal ha sigut el màxim anotador en sumar 16 punts.

El matí ha continuat amb la final infantil masculina. El combinat entrenat per Rubén Muñoz ha perdut contra Andalusia (58-68) i s'ha fet amb la medalla de plata. Dayan Nessah ha acabat el partit amb 15 punts i 9 rebots. La quarta final del dimarts ha deixat una nova medalla d'or, la que l'equip cadet femení de Lluís Biosca ha obtingut en imposar-se a Andalusia (74-62). Marina Asensio (24 punts) ha sigut una de les jugadores destacades.

Ferran Aril, president de la Federació Catalana (FCBQ), Xavi Rodríguez, director tècnic del Comitè Tècnic, i Salva Maldonado, responsable de seleccions, han posat en valor la dificultat dels resultats obtinguts.