Publicitat
Publicitat

Lliga Endesa

L'assemblea de l'ACB ratifica la decisió de no inscriure el Valladolid a la Lliga Endesa 2012-13

La decisió final sobre la situació del Lucentum Alacant, que ha comunicat la seva intenció de vendre's la plaça, ha quedat ajornada

L'assemblea de l'ACB ha ratificat aquest dimarts la decisió de no inscriure el Valladolid a la Lliga Endesa 2012-13, però ha ajornat la decisió final sobre la situació del Lucentum Alacant, que ha comunicat la seva intenció de vendre's la plaça.

La Comissió Delegada de l'ACB es tornarà a reunir aquest divendres per continuar la feina feta durant el dia d'ahir i avui. Posteriorment, traslladarà les seves propostes i negociarà amb els diferents estaments del bàsquet espanyol abans d'exposar els resultats finals a l'assemblea general, que ha estat convocada per al dia 30 de juliol.

El director general executiu de l'ACB ha explicat les negociacions mantingudes amb les diferents cadenes de televisió per a la venda dels drets audiovisuals de l'ACB durant les pròximes temporades, i ha instat a concloure les converses en marxa i tancar els acords de forma definitiva.

Els clubs han rebutjat rotundament la proposta de la FIBA de programar partits internacionals de seleccions durant la temporada de les competicions estatals a partir del 2017.


Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT