Lliga Endesa
Esports Bàsquet 17/07/2012

L'assemblea de l'ACB ratifica la decisió de no inscriure el Valladolid a la Lliga Endesa 2012-13

La decisió final sobre la situació del Lucentum Alacant, que ha comunicat la seva intenció de vendre's la plaça, ha quedat ajornada

àlex Gozalbo
1 min
Assemblea General de l'ACB

BarcelonaL'assemblea de l'ACB ha ratificat aquest dimarts la decisió de no inscriure el Valladolid a la Lliga Endesa 2012-13, però ha ajornat la decisió final sobre la situació del Lucentum Alacant, que ha comunicat la seva intenció de vendre's la plaça.

La Comissió Delegada de l'ACB es tornarà a reunir aquest divendres per continuar la feina feta durant el dia d'ahir i avui. Posteriorment, traslladarà les seves propostes i negociarà amb els diferents estaments del bàsquet espanyol abans d'exposar els resultats finals a l'assemblea general, que ha estat convocada per al dia 30 de juliol.

El director general executiu de l'ACB ha explicat les negociacions mantingudes amb les diferents cadenes de televisió per a la venda dels drets audiovisuals de l'ACB durant les pròximes temporades, i ha instat a concloure les converses en marxa i tancar els acords de forma definitiva.

Els clubs han rebutjat rotundament la proposta de la FIBA de programar partits internacionals de seleccions durant la temporada de les competicions estatals a partir del 2017.

stats