NBA
Esports Bàsquet 15/03/2012

Pau Gasol es queda als Lakers

La franquícia de Los Angeles ha intentat fins a l'últim moment incloure l'aler pivot en alguna operació, però no se n'ha sortit

àlex Gozalbo
1 min
Mike Brown i Pau Gasol

BarcelonaPau Gasol jugarà als Lakers fins a final de temporada. La franquícia de Los Angeles ha intentat fins a l'últim moment incloure l'aler pivot en alguna operació, però no se n'ha sortit. Els New Jersey Nets, per exemple, han refusat una oferta d'intercanvi per Deron Williams.

Els Lakers han protagonitzat dues operacions. Per una banda, han aconseguit fitxar el base Ramon Sessions i l'aler Christian Eyenga, ex del Fiatc Joventut, i a canvi han enviat Luke Walton, Jason Kapono i una elecció de primera ronda del 'draft' als Cleveland Cavaliers. Per l'altra, han enviat el base Derek Fisher als Houston Rockets a canvi de l'aler pivot Jordan Hill i una primera ronda del 'draft'.

Els Lakers estrenaran els canvis aquest divendres, quan jugaran contra els Minnesota Timberwolves a Los Angeles. La franquícia, que tan sols ha perdut dos dels 20 partits que ha disputat a casa, ocupa la tercera plaça de la Conferència Oest amb 27 victòries i 16 derrotes. Els moviments reforcen l’equip, però de manera discreta. Uns retocs de xapa i pintura per a un conjunt que necessitava una reparació integral per tenir opcions de lluitar per l’anell de campió de la NBA.

Pau Gasol ha escrit la seva opinió a Twitter: "La incertesa ha arribat al final. Feliç de continuar vestint la samarreta dels Lakers! Ara a centrar-se només en jugar i guanyar".

stats