NBA
Esports Bàsquet 21/06/2011

Ricky Rubio: "Sé que heu esperat dos anys, però el més important és que ara sóc aquí"

El base català ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador dels Minnesota Timberwolves. en una multitudinària roda de premsa al Target Center de Minneapolis

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio.

BarcelonaRicky Rubio ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador dels Minnesota Timberwolves. "Sé que heu esperat dos anys, però el més important és que ara sóc aquí", ha dit el base català, que ha atès els mitjans de comunicació al Target Center de Minneapolis.

"M'agradaria donar les gràcies a tothom, però especialment als aficionats. Encara estic una mica sorprès per la rebuda", ha explicat Ricky Rubio.

"En els darrers anys he crescut molt com a jugador, tant en defensa com en atac, i he tingut l'oportunitat de guanyar títols importants com el de l'Eurolliga o l'ACB", ha dit. "Algunes vegades les estadístiques no ho expliquen tot i aquest és un esport col·lectiu", ha opinat.

"Sé que a Minneapolis fa fred, però m'he comprat uns jerseis i buscaré una casa amb calefacció", ha assegurat Ricky Rubio.

Ricky ha estat preguntat en anglès, en castellà i en català, quan li ha arribat el torn a Xavier Vilà (Catalunya Ràdio). "Tothom sap parlar català?", ha fet broma el jugador, abans de contestar. Més tard Rubio ha presentat els seus pares, Esteve i Tona, i els seus germans, Laia i Marc.

stats