ACB
Esports Bàsquet 16/06/2011

Ricky Rubio anunciarà el seu futur aquest divendres al migdia

El Regal Barça ha anunciat que el jugador català oferirà aquest divendres (12 hores) una roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio, Roger Grimau, Gianluca Basile i Joe Ingles.

BarcelonaEl Regal Barça ha anunciat que Ricky Rubio oferirà aquest divendres (12 hores) una roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou en què estarà acompanyat per Joan Bladé, responsable de la secció, i Joan Creus, director esportiu.

El base no va voler aprofitar la festa de dimecres al Palau Blaugrana per avançar el seu adéu. "Hem guanyat molts títols, però també tenim la copa de l'equip, la dels valors", va dir amb el micròfon a les mans.

El jove, de 20 anys, que amb la Lliga ACB aconseguida dimarts a Bilbao completa un palmarès únic a Europa, vol marxar a l'NBA per mantenir el seu estatus. Si viatja aquest estiu, els Minnesota Timberwolves li garanteixen un lloc al cinc inicial i molts minuts per assentar el seu joc, un aspecte que sedueix el jugador.

Dan Fegan, el representant nord-americà de Ricky Rubio, ha deixat clar al seu entorn que a l'NBA l'estatus és sagrat i que a diferència d'aquí, en què en la recta final de l'ACB el base va perdre la titularitat a favor de Víctor Sada, als Estats Units és molt difícil veure un canvi de rols amb la temporada ja començada. Si endarrereix un any més la decisió de marxar, aquesta situació es pot veure modificada.

De fet, els Wolves tenen pressa per conèixer la decisió del català, ja que volen presentar el jugador com més aviat millor. Si és al mes de juny, millor que al juliol.

stats