NBA
Esports Bàsquet 17/01/2012

Ricky Rubio s'apropa al seu primer triple-doble (99-86) en el triomf contra els Kings

El base català ha sumat 9 punts, 8 assistències i 8 rebots en una nit, la del Martin Luther King Day, en què els Grizzlies de Marc Gasol i els Lakers de Pau Gasol també han guanyat

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio.

BarcelonaRicky Rubio s'ha estrenat com a titular al Target Center, on 16.159 espectadors han vist un dels partits que completava la jornada del Martin Luther King Day, amb victòria dels Minnesota Timberwolves, que s'han imposat als Sacramento Kings (99-86).

El base català ha sumat 9 punts, 8 assistències i 8 rebots en un partit en què no ha estat gens lluny del seu primer triple-doble a la NBA. Aquesta vegada, però, els seus percentatges de tir no han estat bons.

LeBron James, que va aconseguir un triple-doble quan tenia 20 anys i 20 dies, és el jugador que abans va sumar un triple-doble a la NBA. Ricky Rubio té ara 21 anys.

La nit, que havia començat amb una victòria dels Grizzlies contra els Bulls, s'ha completat amb la victòria dels Lakers de Pau Gasol contra els vigents campions de la NBA, els Dallas Mavericks (93-90). L'aler pivot català ha sumat 8 punts i 6 rebots.

stats