NBA
Esports Bàsquet 17/12/2011

Ricky Rubio, preparat per a l'estrena en un partit de pretemporada de la NBA

El debut del base arribarà en la matinada de dissabte a diumenge (2 hores, Canal + Deportes), quan els Minnesota Timberwolves els Milwaukee Bucks. Els Grizzlies de Marc Gasol han començat amb derrota (90-97) contra els Hornets

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio, al Media Day dels Wolves.

BarcelonaLa pretemporada de la NBA ha començat en la matinada de divendres a dissabte amb la disputa de quatre partits. L'equip de Marc Gasol, els Memphis Grizzlies, s'ha estrenat amb derrota (90-97) contra els New Orleans Hornets. El pivot català no ha jugat per culpa d'unes molèsties al turmell.

El debut de Ricky Rubio arribarà en la matinada de dissabte a diumenge (2 hores, Canal + Deportes), quan els Minnesota Timberwolves rebran al Target Center els Milwaukee Bucks. L'equip ha estat concentrat fins aquest dissabte a Mankota, una ciutat a dues hores de Minneapolis.

Els Timberwolves han anunciat que ja s'han venut més de 13.000 entrades per al partit i Rick Adelman estudia començar amb Ricky Rubio, que tan sols ha jugat un encontre d'exhibició als Estats Units, com a base titular.

stats