NBA

Ricky Rubio jugarà als Phoenix Suns

Serà el tercer equip de la NBA on jugarà el base del Masnou, després dels Timberwolves i els Jazz

Aquest dilluns a la matinada Ricky Rubio ha trobat finalment nou equip. Tot i que els últims dies s'havia parlat de l'interès dels Indiana Pacers per aconseguir els seus serveis, finalment el base del Masnou jugarà amb els Phoenix Suns.

Segons ha avançat el periodista nord-americà Shams Charania, Rubio s'ha compromès amb els Suns i firmarà per les tres pròximes temporades per 51 milions de dòlars.

El base del Masnou tanca així la seva etapa als Utah Jazz, on va arribar l'estiu del 2017. Amb els Jazz, Ricky Rubio hi ha jugat 68 partits. La samarreta dels Suns serà la tercera de la NBA que portarà el base del Masnou, després d'haver defensat ja els colors dels Timberwolves i dels Jazz.

Durant i Irving, als Nets

La nit, a part del moviment de Rubio, ha sigut moguda pel que fa al mercat de la NBA, ja que també s'ha confirmat que Kevin Durant i Kyrie Irving jugaran als Brooklyn Nets a partir de la temporada vinent. Segons la informació d'Adrian Wojnarowski, d'ESPN, l'aler firmara per quatre anys i 167 milions d'euros mentre que el base, que també es compromet per als pròxims quatre anys, cobrarà 141 milions.