NBA
Esports Bàsquet 17/06/2011

Ricky Rubio: "Marxar a l'NBA és un somni que vull fer realitat"

El base del Regal Barça ha anunciat en una roda de premsa celebrada aquest migdia que marxa a l'NBA, on les properes temporades jugarà als Minnesota Timberwolves

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio, després de la roda de premsa.

BarcelonaRicky Rubio ha anunciat en una roda de premsa celebrada aquest migdia que marxa a l'NBA, on les properes temporades jugarà als Minnesota Timberwolves. El base del Regal Barça ha fet pública la seva decisió en una roda de premsa en què ha estat acompanyat per Joan Bladé, responsable de la secció de bàsquet, i Joan Creus, director esportiu.

"És una il·lusió que tenia, un somni que vull fer realitat. Creia que no em costaria tant anar-me'n, però aquí he estat molt bé. Després del títol ACB era el moment", ha dit Rubio.

Segons el jugador català, “a Minnesota han confiat en mi i estic molt agraït als Wolves. Hauré de canviar la mentalitat perquè hi ha molts partits a l’any i els objectius són molt diferents, però el repte és molt interessant”.

“Encara no està clar qui serà l’entrenador dels Wolves i, per tant, no sé quin serà el meu rol”, ha explicat Ricky Rubio, qui ha reconegut que ha pensat durant tota la temporada en la possibilitat de marxar.

“Si fos un esport individual, diria que ho podia haver fet millor al Regal Barça. No ha estat la meva millor temporada, però aquest és un esport col·lectiu i l’equip ha guanyat”, ha analitzat.

Joan Creus ha explicat que el Regal Barça tindrà una opció preferencial en cas d'un retorn de Ricky Rubio a Europa. Els Minnesota Timberwolves volen presentar el jugador la propera setmana.

Roger Grimau, Joan Carles Navarro, Víctor Sada, Jaka Lakovic i Joe Ingles no s’han perdut la roda de premsa.

stats