NBA
Esports Bàsquet 15/01/2012

El partidàs de Ricky Rubio (18 punts i 12 assistències) no evita la derrota dels Wolves (93-91)

El base del Masnou, titular, suma el seu cinquè doble doble de la temporada, però no pot evitar la derrota contra els Atlanta Hawks

D. R. Jover
1 min
Ricky Rubio, contra els Hawks.

BarcelonaRicky Rubio ha tornat a demostrar un cop més que la NBA és el seu lloc. Jugant un partit molt complet, 18 punts (la seva millor marca personal), 12 assistències, 5 robatoris i 4 rebots, el català ha liderat amb mestratge l'atac dels Wolves, que han tingut en Kevin Love (30 punts i 13 rebots) el seu millor home. Tot i així, Love, ha errat el llançament que hauria donat la victòria a Minnesota a falta d'un segon, i Atlanta s'ha imposat per 93-91.

Tot i que els homes de Rick Adelman han arribat a dominar per divuit punts (53-71) al tercer quart després d'una cistella de Ricky, s'han deixat remuntar i han rebut un parcial de 40-20 en els darrers quinze minuts de partit. Quan el partit estava gairebé perdut a falta d'un minut, però, Rubio s'ha tret de la màniga una gran jugada per situar els Wolves a tres punts, i a la jugada següent ha clavat un triple que ha empatat el matx a 91.

Dos tirs lliures a falta de quatre segons d'Ivan Johnson han donat el triomf a uns Atlanta Hawks que han sumat el novè triomf de la temporada. Ricky Rubio, doncs, ha sumat el seu cinquè doble doble de la temporada i segueix demostrant que pot tenir un lloc, si l'afició i els entrenadors volen, a l'All-Star Game del proper mes de febrer.

stats